Stjerner på glass takk

Jeg lagrer så sykt mye we♥it bilder for tiden x| Me skole pce ikke ikke dette. Såå tenker faktisk på å lage en egen bruker på fotoknudsen eller noe bare for å lagre bildene der eller no tahaha. Mange sier hvorfor ikke bare hearte dem. Men halllo seriøs. Jeg har jo en bruker. Men jeg heater over 200 i timen når jeg først er i gang og da bli me utesperret. Disliek!!!
Shhhhø derfor blir det fotoknudsens bildebank på nett xD

Men folk skjønner ikke hva jeg skal med dem. Men jo jeg er utrolig glad i bilder. Det er ikke uten grunn at jeg har kamera til over 1o ooo. Mitt herlige kamera awww :D love ♥ Thhehe, det heter foresten moonlight  c: Mehhehe. Det kan jeg ta i et annet innlegg om hvorfor.

Men tilbake til we♥it tema. Siden folk ikke skjønner hvorfor jeg altid lagrer bildene skal jeg begynne og legge ut alle jeg hearter her og skirve litt hvorfor jeg har heart det. Meheheh. det kommer til å bli interesangt xD Thahaha.

Men stakkars dere lesere som må lese den langeeeee teksten xD Creds til dere for det. yyyy

Bloggast from C&M♥ (Ps! Bilder fra we♥it)Seee så cuteee ♥ bilde er veldig bra, men katten kommer litt for midt på bilde. Men bra tatt i forhold til det gylende snitt. ^^, Og går det ann og ikke lagre den bilde? Se på det bilke. Det sier bare; Lagre meg ellers kommer jeg å tar deg.!


Enhjørning! Unicorn! De finnes, så se opp når du kjører. Du vil nødig ha det på samvittigheten. !


Først må jeg bare si! Se på den pene jenta og de fantastiske lyset som utgjør helle bilde! AMG!!!!!! Det er sååå pent. Og den kjolen, me WANTS!!!! Give it to meeeee.


Modellish sa du? Så appselutt. Hun er nydelog og stede er bare helt awesomet ! Jeg vil finne ut hvor det er og drssa med meg noen som jeg kan bruke til modeller å ta bilder der. (noen som vet hvor der er?? (A)


Have cuuuuuute ♥  *dådyrblikk, smelte helt* jeg vil ha marsvin!!! Og når jeg endelig flytter for emg selv skal jeg ha det også! Dermed bommm. Kapoosi. Deeen drage drakta skal jeg lage til mitt fremtidige marvin altså.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits