På vei mot toppen

Lallaa, i dag er jeg happy hyper! i don't know why? xD Yayy, hvorfor ikke. Har vørt ute en tur. høhøhø. Måtte få ut litt overskudds energi. ikke det at jeg er i noen god form lengre(takket være den triste vinteren og ikke minst den dritt gym læreren som take me motivasjon fuuu) meeen det er god å kjenne at man får løpe fra seg litt. Hehhe. Skogen er min bestevenn. ^^ Virkelig den er det. Jeg booor der jo nesten. den er to min fra der jeg bor og jeg går dit hele tiden alt fra bare til å løpe rundt, ta bilder slappe av, lese eller bare leggge seg ned et random sted i den og ligge der noen timer.

Det er heller ikke mange som er i den så den er veldig hyggelig sånn sett  også. Og hvis man er i dårlig humør kan man hyle og skrike så mye man vil. Altåshåå veldig praktisk. Love u skogen min ♥

Da kommer litt natur weheartit bilder, så bloggeaster vi C&M  SKOG(husk det)

Loock at that twilight momento! (og ikke den fuckings filmen, det er en stemning som heter twilight så ikke tro at de er filmen jeg snakker om)

 
Girl in the forest liksom. Seeee så herlig lys og redigering, awwwee døør. elsker det (neste innlegg skal fylles opp med bilder av people in the forest) Run forest run!


Se så idyllisk. Rååådyr, nawwwe dådyrblikk. Meeen en ting, hva er greia med lilla og grønn snø?


Elsk. Sånne trær er så awesume.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits